Over ons

Wie? 
Chiro Melden is één van de zovele bloeiende jeugdbewegingen die de Vlaamse Ardennen rijk is. Chiro Melden telt ongeveer 80 leden, voor hen wordt er iedere zondag een activiteit verzorgd door 26 supergemotiveerde leiders en leidsters. 
 

In onze chiro zijn kinderen die 6 jaar worden/zijn tot en met 17 jaar welkom! Aangezien dit een groot leeftijdsverschil is worden de leden onderverdeeld in  verschillende leeftijdsgroepen: zie de pagina Afdelingen.

Wanneer? 

Standaard gaan de activiteiten door de zondagnamiddag van 14u tot 17u. Tijdens de examenperiodes kunnnen soms avondactiviteiten plaatsvinden 
voor de oudere leden. Sommige speciale activiteiten (startdag, bedevaart...) nemen een volledige dag in of gaan op andere uren door. 
Speficieke tijdstippen worden steeds tijdig doorgegeven via het boekje, of per mail.

Waar? 
Dit hangt af van de activiteit. 
In Melden hebben we enorm veel mogelijkheden, denk maar aan de Koppenberg, Onderbos, platteland, centrum Oudenaarde ... 
Maar de plaats van afspraak zijn natuurlijk de lokalen. 

CHIRO MELDEN 
Meldenstraat 3a (vlak naast de kerk) 
9700 Oudenaarde 


Financieel
Voor de inschrijving van het nieuwe chirojaar betaalt u €25 voor elk kind. Dit is grotendeels bestemd voor het verzekeren van uw kinderen. U kan het bedrag storten op het rekeningnummer BE54 7375 1215 5797, gelieve hierbij de naam van uw kind(eren) te vermelden.

Ieder jaar kan men een formulier verkrijgen voor bij de belastingen te voegen waarmee men een belastingvermindering kan bekomen en dit ouders met kinderen tot 12 jaar. Dus alle activiteiten zoals inschrijving, weekend & kamp kunnen ingebracht worden. Het kamp kan ook gedeeltelijk terugbetaald worden door uw mutualiteit.
Voor alle vragen hieromtrent, kan u een mailtje sturen: chiromelden@hotmail.com, of contact opnemen met de hoofdleiding: 
Emiel Kennis 0496/81.27.54  en Joren Clepkens, 0478/35.06.27